"Grobari" dokazali da su avangarda - Uručene patike Gagiju, Leu i Berti!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.05.2014.
10:26
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana u sredu su realizovali akciju koju su pokrenuli krajem januara, nakon povrede Dragana Milosavljevića. Njemu, ali i Leu Vestermanu i Davisu Bertansu uručene su patike koje su specijalno dizajnirane a do kojih su "Grobari" došli akcijom k

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Pristalice KK Partizan shvatile su tokom sezone na izmaku šta znači kada se klub posle dugogodišnje dominacije i beleženja vrhunskih rezultata nađe u teškoj situaciji ali nisu ustuknuli i prestali da daju podršku igračima koji su se srcem borili za crno-bele boje.

Prethodnih godinu dana Partizan se bori sa finansijskim poteškoćama koje su veće nego inače a na te probleme su se nadovezale teške povrede trojice prvotimaca bez kojih nije bilo lako boriti se na četiri fronta.

Povredu prednjih ukrštenih ligamenata prvi je pretrpeo Davis Bertans, a potom su van stroja iz istog razloga ostali i Leo Vesterman i Dragan Milosavljević.

Nedugo pošto se kapiten crno-belih povredio u Tel Avivu, navijači Partizana organizovali su akciju kupovine i dizajniranja patika koje bi bile specijalno izrađene za Dragana Milosavljevića.

Nije dugo trebalo "Grobarima" da shvate da bi bilo lepo da patike dobiju i dvojica stranaca koji su se povredili pre kapitena pa je akcija prikupljanja novca proširena i dobila novu dimenziju.

Mislili su "Grobari" na svaki detalj pa su tako Davisu Bertansu naručene "Adidasove" patike zbog sponzorskih ugovora koje ima sa tom kompanijom, dok su Vesterman i Milosavljević "počašćeni" "Najkovim" proizvodima.

Akcija je počela krajem januara a finalni čin i primopredaja poklona dogodili su se pred jučerašnji košarkaški "večiti" derbi koji je Partizan na kraju izgubio.

Uoči početka susreta patike su uručene trojici košarkaša od kojih se samo Davis Bertans vratio na parket, dok se druga dvojica još uvek oporavljaju.



U prilogu možete pogledati kako izgledaju specijalno izrađene patike za Milosavljevića, Bertansa i Vestermana a materijal je preuzet sa "Avangarda foruma" na kojem je i pokrenuta akcija.

Patike Gagi

Patike Berta

Patike Leo

Ne propustite