'Grobari': "Vratite bordo-plave dresove!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.03.2014.
23:36
Izvor: Sportske.net

Pristalice FK Partizan pokrenule su peticiju za vraćanje rezervnih garnitura dresova u bordo-plavoj boji koje su poslednji put korišćene pre više od pola decenije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon što je FK Partizan ispunio želju svojim navijačima i vratio crno-bele stolice na stadion u Humskoj, pristalice šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije pokrenule su novu peticiju koja ima za cilj da se crno-beli vrate tradiciji.

"Grobari" su pokrenuli peticiju koja ima za cilj da rezervna garnitura dresova ponovo bude u bordo-plavoj boji, baš kao i u vreme kada je klub osnovan.

Podrškom akciji pod nazivom "Vratimo FK Partizan rezervne bordo-plave dresove!" 'Grobari' će se boriti da klub od naredne sezone umesto crnih dresova na mečevima koje igra kao gost nosi čuvene bordo-plave dresove, koji su poslednji put bili u upotrebi tokom sezone 2008/2009.

Partizan je u međuvremenu promenio i proizvođača sportske opreme, ali je bordo-plava garnitura zaboravljena iako je su to boje po kojima je klub iz Humske bio poznat od osnivanja pa sve do pedesetih godina 20. veka.

Bordo-plavi dresovi vratili su se u upotrebu 1990. godine i traju do jeseni 2008. i duela sa Čukaričkim, kada su fudbaleri Partizana poslednji put nastupili u njima.

Ostaje nam da vidimo da li će pomenuta akcija dati rezultata i hoće li Partizan u sezoni 2014/2015 ponovo imati u opticaju garnituru dresova u bordo-plavoj boji.

Ne propustite