"Grobarima" besplatan ulaz umesto titule

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.05.2014.
12:30
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan odlučio je da počasti svoje najvernije navijače besplatnim ulazom za duel poslednjeg ovosezonskog kola u Jelen Superligi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon šest godina dominacije u domaćem šampionatu Partizan u sredu spušta zavesu na takmičenje u sezoni 13/14 duelom sa Čukaričkim u koji ulazi sa zvanjem vicešampiona Srbije.

Duel sa Čukaričkim biće poslednji za crno-bele u sezoni u kojoj su ostali bez i jednog trofeja a Upravni odbor kluba odlučio je da počasti navijače koji žele da prisustvuju pomenutoj utakmici.

"Meč poslednjeg 30. kola Jelen Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog, koji se igra u sredu 28. maja od 17.00h na stadionu Partizana, navijači Partizana, a i ostali ljubitelji fudbala, moći će da prate besplatno" saopšteno je na sajtu FK Partizan.

Partizan će sezonu završiti na drugoj poziciji na tabeli a interesantno je da i dalje postoji mogućnost da na kraju "večiti" budu izjednačeni po broju bodova na vrhu tabele što neće promeniti činjenicu da se trofej posle šest godina seli u Ljutice Bogdana.

Ne propustite