Grubor: ''Budimo realni - dobićemo spor sa Stanojevićem''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.03.2012.
19:59
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor reagovao na jučerašnje informacije da će smenjeni trener crno-belih Aleksandar Stanojević pokušati da preko suda naplati svoja potraživanja od Partizana. Te najave nisu preterano uzbudile Grubora...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tužba Aleksandra Stanojevića kojom će pokušati da naplati 300.000 evra od bivšeg kluba posle nedavne smene naišla je i na prve reakcije u klubu iz Humske.

Danas se tim povodom oglasio generalni sekretar Partizana Darko Grubor, koji je mirno prokomentarisao jučerašnje informacije, ne odajući utisak da ga je sve to na bilo koji način zabrinulo.

Čak je Stanojevićeve šanse da dobije spor uporedio sa šansama rivala crno-belih u Superligi da ih osujete u osvajanju titule...

''Svačije je i ljudsko i ustavno pravo da tuži bilo koga, zbog bilo čega, tako je u svim demokratskim državama. Mi smo tužbu prosledili našem advokatu, a kada za to dođe vreme, tamo gde se to inače radi, iznećemo svoje mišljenje i odgovor. Realno je da osvojimo ovo prvenstvo, pa tako mislim i da je realno da dobijemo spor s bivšim trenerom'', zaključio je Grubor, a prenosi danas.rs.  

Ne propustite