Grubor: "Nismo prodali Ninkovića i Jojića"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.01.2014.
23:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni sekretar FK Partizan Darko Grubor negirao je informaciju da su Nikola Niković i Miloš Jojić prodati izraelskom fudbalskom menadžeru Piniju Zahaviju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vest koja se pojavila u utorak zabrinula je najveći deo navijača Partizana iza čijih leđa je u prošlosti rađeno mnogo toga što oni nikako ne bi želeli.

Generalni sekretar FK Partizan Darko Grubor potvrdio je za "Novosti" da je do pregovora sa Pinijem Zahavijem došlo ali da rezultat nije prodaja Miloša Jojića i Nikole Ninkovića.

"Istina je da smo bili u Izraelu i vratili se u utorak, kao i to da smo vodili određene razgovore o dugoročnoj saradnji. Ono što nije precizno i tačno u priči koja se pojavila je vezano za Ninkovića i Jojića. Pričali smo o saradnji, ali ništa konkretno o pomenutim igračima. Kada budemo imali konkretne odluke, to ćemo svakako objaviti" rekao je Grubor.

Grubor je negirao da je bilo konkretnog razgovora oko otkupa ugovora bilo kog igrača ali nema sumnje da poslednje informacije iz Humske neće umiriti navijače koji su u prošlosti bili svedoci prodaje igrača "iza leđa" sportske javnosti.

Tako je predsednik kluba Dragan Đurić potvrdio nakon odlaska Lazara Markovića iz Partizana da je reprezentativac Srbije mnogo ranije bio prodat fondu Pinija Zahavija.

Ne propustite