Grujin: "Prihvatamo pozivnicu ABA lige"

Autor: Vladimir Danilović
ponedeljak 08.07.2013.
16:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca je prihvatio pozivnicu ABA lige, i do sutra će izmiriti obaveze u visini od 150 hiljada evra, kako bi se i sledeće godine učestvovao u regionalnom takmičenju.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Predsednik kluba, Ivan Grujin, potvrdio je ovu informaciju, rekavši da će uprava predstaviti nove zadatke pred početak sezone.

"Potvrđujem da Radnički prihvata pozivnicu i da će kao i do sada ispoštovati propozicije ABA lige, koja podrazumevaju uplatu sredstava do naznačenog roka. Uprava će predstaviti nove zadatke pred stručni štab", rekao je grujin.

"Bitno je da smo sačuvali mesto srskim timovima. Ekonomske prilike ne idu u prilog nijednom klubu, pa ni nama, ali je na svima u Radničkom da se maksimalno založimo kako bi opravdali ovu pozivcnicu", dodao je on.

Ipak, Grujin je svestan da pravi izazovi tek predstoje, a da su u klubu svesni da nemaju mnogo vremena.

"Moramo da potvrdimo da smo kadri da ispunimo sve izazove. Lestvica je visoko postavljena, jer smo protekle sezone bili treći u ABA ligi. zajedno sa stručnim štabom ćemo postaviti cilj, i oformiti igrački kadar", rekao je Grujin.

"Mislim da postoji velika šansa da igramo Evrokup. Preostaje nam da zajedno sa ABA ligom i potvrdimo taj naš status. Hvala svima koji su bili uz nas tokom ove sezone, a posebno onima koji su bili uz nas tokom ovih nekoliko nedelja isčekivanja", dodao je on.

Ne propustite