Grupa teška, još teži raspored...

Autor: Darko Mitrović
petak 06.07.2012.
20:57
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana danas nisu imali sreće na žrebu, a ni pogled na raspored mečeva ne stvara ništa optimističniju sliku...

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Daleko od toga da košarkaši Partizana nemaju šanse za plasman u Top 16, ali utisak je da bi prolazak prve faze takmičenja naredne sezone bio podvig ravan plasmanu na fajnal-for.

Jasno je posle svega da će čelnici crno-belih ovog leta morati da naprave jako dobar posao u prelaznom roku, da bi se naredne sezone ostvario korak napred u odnosu na prethodnu.

U prvih pet mečeva prve faze takmičenja crno-beli će tri puta biti gosti.

Startovaće gostovanjem Bešiktašu (11/12. oktobar), zatim dočekuju CSKA u drugom kolu  (18/19. oktobra), pa slede dva vezana gostovanja Lijetuvos Ritasu (25/26. oktobar) i Barseloni (1/2. novembra). Utisak je da će tek u petom kolu košarkaši Partizana imati nešto lakši posao protiv Brose basketa u Pioniru  (8/9. novembra).

U revanšima, raspored je sledeći: Bešiktaš u Pioniru 15/16. novembra, CSKA u Moskvi 22/23. novembra, Lijetuvos u Beogradu 29/30. novembra, pa Barselona 6/7. decembra i Bamberg u Nemačkoj 13/14. decembra.

 

Ne propustite