Gruzijsko spuštanje na zemlju...

Autor: Miloš Marković
nedelja 18.08.2013.
10:33
Izvor: Sportske.net

Turnir u Antibu selekcija Srbije završila je porazom od Gruzije, porazom koji selektor Ivković vidi kao pravovremeno prizemljenje.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je u dosadašnjem toku priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji pokazala nekoliko različitih lica.

Poraz od Gruzije je poslužio kao prizemljenje, kao lekcija našim mladim 'Orlovima' koji su pokazali da mogu da igraju na izrazito visokom nivou.

Ipak, kraj turnira u Antibu donel je jako loše poluvreme našeg tima.

„Završili smo turnir u Antibu izrazito loše odigranim poluvremenom, koje nas je koštalo poraza u utakmici sa Gruzijom.", ističe selektor Ivković i poručuje da bi 'Orlovi' morali da izvuku pouku a današnjeg meča.

"Iz ove utakmice treba da izvučemo pouku, da možemo da pobedimo samo ukoliko pokažemo maksimalnu borbenost na terenu."

"Ovaj meč je bio pravovremeno prizemljenje, jer još uvek ima vremena da shvatimo na koji način tim mora da pristupi svakoj utakmici ukoliko želimo da dođemo do željene forme za Evropski šampionat."
, dodao je selektor.

Dušan Ivković ističe da su 'Orlovi' bežali od odgovornosti, te poručuje da celopupna igra našeg tima ne sme da se bazira isključivo na kapitenu Krstiću.

"U drugom delu se bežalo od odgovornosti, tražio se samo kapiten Krstić u reketu i sve to je rezultiralo potpuno zasluženom pobedom Gruzije. Protivnik se više borio i više želeo pobedu, a nama ostaje da izvučemo ozbiljne pouke iz ove utakmice.“
, zaključio je Ivković.

Ne propustite