Gulit: "Čelsi uspešne nagrađuje otkazom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.11.2012.
16:19
Izvor: Sportske.net

Bivši holandski internacionalac razočaran je odlukom čelnika Čelsija da smeni Roberta Di Matea. Rud Gulit veruje da onaj ko u Čelsiju osvoji trofej sebi potpisuje otkaz.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Bivši menadžer Čelsija Rud Gulit razočaran je odnosom koji čelnici londonskog tima imaju prema onima koji na bilo koji način zaduže klub.

Gulita je pogodila odluka Romana Abramoviča da danas uruči otkaz Robertu Di Mateu koji je u prethodnoj sezoni "Plavcima" obezbedio dva trofeja, u FA Kupu i u Ligi Šampiona.

"Nagrada za onoga koji donese Čelsiju trofeje je otkaz. Dobro prolaze oni koji ne uspeju da osvoje ništa. Žao mi je Di Matea, nije mu dato ni godinu dana da vodi ekipu ali i to je deo našeg posla" rekao je Gulit.

Iako se već pojavljuju spekulacija da je Rafa Benitez najbliži preuzimanju ekipe sa "Stamford Bridža", Rud Gulit smatra da se sprema povratak Žozea Murinja u London.

Ipak, sigurno je da "Posebni" do kraja sezone neće razmatrati napuštanje Real Madrida pa će Plavci morati da nađu prelazno rešenje do eventualnog pokušaja da Murinja privole na "Stamford Bridž".

Ne propustite