Gurović besan zbog 'kriminalnog suđenja'!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.01.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net, Sport

Subotnji derbi 16. kola Košarkaške lige Srbije između FMP-a i Crnokose protekao je u znaku trijumfa gostiju, ali i oštrog verbalnog sukoba trenera FMP-a Milana Gurovića i arbitra Glišića.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Ovom pobedom, Crnokosa se izdvojila na čelu tabele sa 12 pobeda i četiri poraza, a FMP na drugom mestu ima jednu pobedu manje.

Ipak, odmah posle meča u prvi plan je izbila arbitraža na koju je i tokom meča bio besan Milan Gurović, trener poražene ekipe.

Iako je Gurović čestitao gostima na zasluženoj pobedi, posle utakmice je ocenio suđenje kao ''kriminalno'' od strane Aleksandra Glišića, uz još veoma oštrih opaski na račun pomenutog arbitra.

''Ovaj čovek očigledno ima kompleks, oštetio nas je bar deset puta tokom meča, posebno u drugom poluvremenu, verovatno jer mi je terao inat! Smatram da bi KSS trebalo da se pozabavi, njime jer on nije zdrav u glavi!

Želeo bih javno da saopštim i razlog zbog kojeg sam isključen. Rekao mi je, citiram 'Ako si bio reprezentativac, misliš da ćemo da te cenimo'. Očigledno se radi o kompleksu''
, izjavio je Gurović, a prenosi ''Sport''.


Ne propustite