Hadžibulić napušta Hajduk

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.05.2012.
14:38
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Prvotimac Hajduka iz Kule oprostiće se od sredine u kojoj je proveo prethodnih godinu dana i karijeru nastaviti u nekom klubu sa dalekog istoka.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Sead Hadžibulić stigao je u Kulu kao najzvučnije pojačanje prethodne sezone i izrastao u miljenika domaće publike zbog svog zalaganja na terenu i visokog stepena profesionalizma koji je pokazao braneći boje Hajduka.

Ipak, na žalost navijača i kluba iz Kule, Hadžibulić će iskoristiti šansu za inostrani angažman i napustiće Hajduk tokom leta.

"Istekao mi je ugovor i odlučio sam da uzmem svoja dokumenta. Iskreno, iz Kule nosim najlepše uspomene. To je draga, mirna, tolerantna sredina. Imam brojne ponude iz srpskih superligaša, ali da mi je cilj igranje u Srbiji, ostao bih u Hajduku. Ulazim u izvesne godine, želim da obezbedim egzistenciju i sebe i svoje porodice. Sasvim je sigurno da ću zaigrati u Aziji. A da li će to biti Singapur, Azerbejdžan ili neka druga zemlja ostaje da se vidi" rekao je Hadžibulić.

On je u poslednjem intervjuu za sajt kluba izrazio žaljenje što sa više pogodaka nije participirao u igri Hajduka ali se zahvalio i poželeo sreću timu čiji je dres nosio prethodnih godinu dana.

"Odigrao sam dvadeset  utakmica za Hajduk ove sezone i postigao četiri pogotka. Žao mi je što ih nije bilo više, ali u sistemu igre koji je često bio forsiran, sa jednim napadačem, retko sam i dolazio u šanse. Hajduk ću uvek doživljavati kao svoj klub. Hvala svima koji su verovali u mene. Mom Hajduku želim sve najbolje" završio je iskusni Hadžibulić.

Hajduk je osvojio jedanaestu poziciju na tabeli u nedavno završenom šampionatu Jelen Superlige.

Ne propustite