Hajduci najavili "juriš" na Borču

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2013.
18:36
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Borba za opstanak u ligi ulazi u poslednju fazu, a kako je do kraja šampionata ostalo još četiri kola, trener Hajduka neće dozvoliti da trenutna pozicija na tabeli zavara njegove izabranike. Zbog toga je pred duel sa BSK-om najavio borbu za sva tri boda k

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Hajduka iz Kule u subotu idu na noge direktnom konkurentu u borbi za opstanak a ishod duela sa BSK-om iz Borče u mnogome bi mogao da odredi dalju sudbinu ekipe Milana Milanovića.

Kako je Hajduk trenutno dvanaesti na tabeli, sa samo tri boda više od BSK-a, Milanović je najavio da neće biti opuštanja i čekanja da drugi Kuljanima obezbede opstanak u ligi.


"Znamo da neće biti nimalo lako. Mi i dalje možemo da ispadnemo, ta šansa još uvek živi u teoriji, tako da se nikako ne možemo opuštati i misliti kako ćemo na drugoj strani nadoknaditi ono što propustimo sada. Napašćemo BSK, ponovo ću izvesti tim sa tri napadača, tako sam igrao celu polusezonu, ne vidim zašto bih sada menjao pristup" kazao je Milanović.

Hajduk je u Borči do sada igrao četiri puta i još uvek ne zna za trijumf. Dva puta je domaći tim slavio, dva puta je bilo nerešeno. Trener Hajduka priznao je da bi u petom susretu na "Vizelj Parku" bio zadovoljan bodom.

"Cilj nam je pobeda, ali ni bod ne bi bio neuspeh. Najvažnije je da se trenutni raspored na superligaškoj tabeli ne poremeti značajnije, onda će sve ići daleko lakše" istakao je strateg superligaša iz Kule.

Milanović na sutrašnjem meču neće moći da računa na suspendovane Mladena Veselinovića i Ivana Obrovca dok su ostali u konkurenciji za tim.

Duel BSK-a i Hajduka igra se na "Vizelj Parku" sa početkom od 17 časova.

Ne propustite