"Hajduci" se nadaju "Evropi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.07.2012.
17:48
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri Hajduka iz Kule uveliko se pripremaju na Tari za početak nove sezone u Jelen Superligi. Povratnik u ekipu, Radoš Bulatović, ubeđen je da "novi" Hajduk poseduje kvalitet da se domogne mesta na tabeli koje će naredne sezone obezbediti izlazak u "E

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Radoš Bulatović pre pet godina napustio je Kulu kao jedan od najmlađih prvotimaca a sada se vratio u klub u kome će prednjačiti po iskustvu.

Visoki štoper trebalo bi da komanduje "bedemom" pred golom Hajduka u narednoj sezoni a njegov uticaj biće očitovan i u prenošenju iskustava mlađim igračima.

"Drago mi je što sam se vratio u Hajduk. Osećam se kao da sam došao kući nakon dugog i napornog puta. Mnogo toga se u Kuli izmenilo i to na bolje. Atmosfera za rad u klubu je na višem nivou i sloga ta koja ponovo krasi Hajduke" rekao je Bulatović.

Hajduk je u prethodnoj sezoni na jedvite jade obezbedio opstanak u Superligi. Bulatović koji dobro poznaje prilike u srpskom fudbalu veruje da se taj scenario neće ponoviti i da bi i borba za "Evropu" u narednoj sezoni mogla da bude realna za podmlađeni Hajduk.

"Klub je stabilizovan u finansijskom smilu i to je najvažnije. Borba za opstanak je prošlost. Hajduk ima podmlađen sastav, koji će, u to sam siguran igrati zapaženu ulogu i bez problema se plasirati u sredinu tabele. Uz malo sreće i bljesak nekih od omladinaca i novih pojačanja, možemo se uključiti i u borbu za Evropu" istakao je Bulatović.

Kuljani se nakon priprema na Tari vraćaju u svoj grad gde će, pred početak prvenstva, raditi na poslednjim pripremama i uigravanjima ekipe.

Hajduk prvi meč u novoj sezoni igra na gostujućem terenu a protivnik će mu, 11. avgusta, biti ekipa Jagodine.

Ne propustite