Hajduk izabrao trenera - Veličko Kaplanović!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.06.2012.
18:26
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Klub iz Kule danas je predstavio novog šefa struke. U pitanju je bivši trener BSK-a Veličko Kaplanović koji dolazak na klupu Hajduka vidi kao iskorak u svojoj karijeri.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

U pres sali kulskog Hajduka danas je predstavljen novi šef stručnog štaba ovog kluba. Naredne sezone Kuljane će predvoditi mladi stručnjak Veličko Kaplanović, koji se afirmisao na klupi BSK-a, sa kojim je svojevremeno i ušao u najviši rang.

Novog trenera javnosti je predstavio prvi čovek kluba Zoran Osmajić, koji je uveren da je napravljen pravi izbor.

''Dugo smo vagali i pažljivo birali kome ćemo poveriti klupu Hajduka. Tražili smo mladog trenera, željnog dokazivanja, koji će biti spreman na danonoćni rad, saradnju sa Omladinskom školom, individualno praćenje igrača koje spremamo za probirljivo evropsko tržište...

Verujem da smo u Kaplanoviću pronašli takvog stručnjaka. Imaće punu slobodu da radi, da se dokazuje i da ostvari rezultat. A naš cilj je jasan – organizovan klub, spreman da dogodine izađe u Evropu'', poručio je Osmajić.

Potom se novinarima obratio i Kaplanović, koji smatra da je dolaskom u Hajduk napravio korak napred u svojoj karijeri.

''Preuzimanje Hajduka je iskorak u mojoj karijeri. Željan sam afirmacije, a ime ću izgraditi samo ukoliko postignem rezultat sa kulskim superligašem. Hajduk je stabilan klub, sa vizijom i trudiću se da je ispratim sa svojim saradnicima'', izjavio je Kaplanović, koji je već odabrao i svoje saradnike.

''Moj prvi pomoćnik će biti Nenad Cerović, sa kojim sam sarađivao i u BSK, a za saradnju sa Omladinskom školom i individualan rad sa igračima biće zadužen  Marko Pročikjevič, mladi stručnjak iz Inđije. Sa zadovoljstvom ću prihvatiti rad sa Mirkom Radulovićem, jer smatram da se radi o jednom od najkvalitetnijih trenera golmana u Superligi00, istakao je novi trener Hajduka.


Ne propustite