Hajduk Kula – Novi trener do kraja nedelje

Autor: Miloš Marković
sreda 30.05.2012.
11:29
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Kulski superligaš bi do kraja tekuće nedelje trebalo da promoviše novo ime na klupi i naslednika Tomislava Sivića kome je pre nekoliko dana istekao ugovor.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

U razgovoru sa klupski sajt, predsednik Hajduka iz Kule izneo je svoje utiske o minuloj sezoni, govorio o planovima za budućnost i o ambicijama za narednu godinu.

Klub je napustio Branko Pauljević koji će braniti boje šampiona Srbije, predsednik Osmajić još jednom otkriva da je brzonogi fudbaler bio na meti mnogih drugih klubova.

„Što se Pauljevića tiče, možda i nije moralo tako.“

„Naravno da želimo direktno iz Hajduka prodavati igrače u inostranstvo međutim, iako su za Pauljevića bili zainteresovani mnogi strani klubovi, Partizan je ponudio najbolje uslove.“, istakao je Osmajić i dodao da će se u narednom periodu klub oslanjati uglavnom na sopstvene snage.

„Igrački kadar će pretrpeti promene pošto postoji veliko interesovanje za naše najbolje igrače tako da ćemo se u narednom periodu, uz nekoliko pojačanja, uglavnom osloniti na naše mlade igrače koje nameravamo da afirmišemo kroz superligaška takmičenja jer su i kroz prošlu sezonu pokazali da se na njih moze računati.“, rekao je on.

Nakon sezone sa kojom je delimično zadovoljan, predsednik Osmajić žali za pojedinim izgubljenim mečevima, ali se nada da će nova sezona i novi trener doneti boljitak naredne sezone.

„Sezonom sam delimično zadovoljan. Uspehom smatram stabilizaciju kluba, opstanak u ligi i promociju nekoliko mladih igrača a najviše povratak publike na stadion. Ostaje žal za nekoliko izgubljenih utakmica koje smo uz malo više sreće mogli dobiti što bi nam obezbedilo neuporedivo bolji plasman na tabeli.“, rekao je Osmajić i najavio promociju novog stratega do kraja tekuće nedelje.

„Ekipa se okuplja krajem meseca, tačan datum će odrediti novi šef stručnog štaba, kog ćemo promovisati do kraja nedelje.“, otkrio je Zoran Osmajić.


Ne propustite