Hajduk - Nova uloga za Lalića

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.07.2012.
16:48
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Jedan od fudbalera koji bi trebalo da budu najstandardniji u defanzivnoj liniji ekipe Hajduka je i Slobodan Lalić, koji je prošao Hajdukovu omladinsku školu i izrastao u jednog od najpouzdanijih oslonaca ekipe koju od ovog leta predvodi Veličko Kaplanović

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Ipak, Lalić otkriva da će u narednoj sezoni imati novu ulogu u timu. Sa mesta levog štopera preseljen je na poziciju beka, ali veruje da će uspešno odgovoriti svim zahtevima.

''Šef mi je odredio poziciju levog beka i trudim se da se na nju što brže priviknem. Na toj poziciji sam do sada igrao samo u omladinskoj i mladoj reprezentaciji. Štoper je daleko odgovornija pozicija, dok je bek fizički zahtevniji. No, iskreno, prija mi promena. Verujem da ću u prvenstvene okršaje ući spreman'', poručuje Lalić.

I ovog leta nekolicina igrača iz omladinske škole Hajduka priključena je prvom timu i Lalić se trudi da im na svaki način pomogne da se što pre uklope.

''Znam kroz šta prolaze i pokušavam da im predočim svoja iskustva, jer su to isto meni činili moji saigrači u vreme kada sam priključen seniorima. Imamo talentovane pojedince u omladinskom sastavu i ukoliko budu radili, ne sumnjam da će se Hajduk na njih osloniti u dogledno vreme'', zaključio je Lalić.




Ne propustite