Hajduk smenio Kaplanovića!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.09.2012.
13:11
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Jednoglasnom odlukom Upravnog odbora, kulski Hajduk je danas smenio trenera Velička Kaplanovića za kojim iz kluba ide i njegov prvi pomoćnik Nenad Cerović.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Nezadovoljavajući rezultati na startu nove sezone uslovili su smenu trenera koji se sa kulskim superligašem rastaje u prijateljskoj atmosferi.

„Veličko Kaplanović je ambiciozan i talentovan stručnjak, kvalitetan čovek, koji se trudio da ostvari rezultate u skladu sa renomeom našeg kluba.“

„Nažalost, nije uspeo u tome. Razloge smo pronašli u internoj analizi dosadašnjeg rada i zaključili smo da samo dva boda iz prva dva kola, definitivno nisu nešto što je u skladu sa ambicijama, ali i imenom Hajduka, kluba koji se na večitoj listi nalazi na 5. mestu u konkurenciji svih srpskih fudbalskih klubova.“, rekao je direktor kluba Dragan Tadić.

Prelazno rešenje je već spremno, klub će protiv Partizana u Beogradu voditi Ranko Delić, proslavljeni fudbaler kulskog Hajduka dok bi u ponedeljak trebalo da bude zvanično promovisan i novi šef struke kulskog tima.

„Ništa na prepuštamo slučaju. U završnim smo pregovorima i ukoliko sve bude bilo kako smo planirali, promociju novog trenera Hajduka, napravićemo već u ponedeljak.“, zaključuje Tadić uizjavi za zvanični sajt kluba.

Ne propustite