Hajduk sve jači!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.01.2013.
18:03
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Kuljani predstavili još jedno pojačanje, talentovanog Marka Jevtovića, koji je godinu dana proveo i u moskovskom Dinamu.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Posle Bubala, Tošića i Pekarića, a u iščekivanju još nekolicine novih igrača, kulski Hajduk je predstavio još jednog fudbalera od koga se na proleće dosta očekuje.

U pitanju je devetnaestogodišnji Marko Jevtović, koji je počeo u Zemunu, zatim se obreo u moskovskom Dinamu, gde nije dobio pravu šansu, a posle kraćeg boravka u Sopotu, prihvatio je ponudu Hajduka i smatra da je konačno napravio pravi izbor i da će u kulskom superligašu pokazati sav svoj kvalitet.

''U Moskvu sam otišao kao veoma mlad igrač, a konkurencija u timu je zaista bila žestoka. Recimo, na mojoj poziciji je igrao Zvjezdan Misimović... Hajduk je klub sa ozbiljnom tradicijom, ovde vlada dobra, radna atmosfera, uslovi su korektni i mislim da ću ovde napredovati. Čini mi se da je upravo Hajduk odličan klub za sve mlade, talentovane igrače željne afirmacije'', objašnjava Jevtović, koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Ne propustite