"Harambaša" ostaje među Hajducima

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.06.2012.
10:47
Izvor: Sportske.net

Najbolji fudbaler Hajduka iz Kule, u izboru navijača tog kluba, Miroslav Čovilo, nalazi se na zasluženom odmoru pred početak priprema odakle poručuje da sebe i naredne godine vidi u Hajduku.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Kuljani su nakon završetka sezone morali da se pomire sa činjenicom da Pauljević neće više nositi beli dres ali će zato pokušati da zadrže Miroslava Čovila, najboljeg igrača prema mišljenju publike.

On se trenutno nalazi na odmoru u rodnom mestu a uskoro ga očekuje povratak u Kulu na početak letnjih priprema.

"Iskoristio sam ovaj period da se vratim u rodno Nevesinje i sa svojim prijateljima provedem malo vremena. Sezona je bila izuzetno naporna, ali drago mi je što smo uspeli da pet kola pre kraja obezbediti opstanak i unesemo stabilnost u Hajduk" rekao je Čovilo.

Fudbaler Hajduka privlači interesovanje inostranih klubova ali je on odlučio da predsednik Osmajić odluči da li je i naredne sezone potreban ekipi ili će napustiti klub. Što se Čovila tiče, njegova želja je ostanak u Kuli.

"Izuzetno mi je drago što sam u Hajduku brzo prihvaćen, šansu koju sam dobio iskoristio sam maksimalno i za razliku od prethodnih klubova ovde sam zaista uspeo da pokažem sve što umem. Posebno mi je milo jer imam mnoštvo ponuda iz inostranstva, ali i što su svi navijači i ljudi u klubu zadovoljni mojim igrama. Sve sam prepustio predsedniku Osmajiću. Iskreno, ne bih mario ni da ostanem u Kuli, ali ukoliko se klub sa nekim dogovori, sve su opcije na stolu" zaključio je zvanično najbolji pojedinac Hajduka.

Miroslav Čovilo pored bavljenja fudbalom studira na fakultetu Sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu i nada se da će u najskorije vreme moći da se podiči diplomom i zvanjem akademskog građanina.

Ne propustite