Himna više nije prepreka - Drulović vraća Ljajića među ''Orlove''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.02.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Sudeći po izjavama vršioca dužnosti selektora našeg nacionalnog tima, za očekivati je da se Adem Ljajić ponovo vrati u reprezentaciju Srbije, i to već u predstojećoj prijateljskoj utakmici sa Republikom Irskom 5. marta.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Ljubinko Drulović nas je prošle godine silno obradovao, predvodeći omladinsku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Sa tog takmičenja, ''Orlići'' su se vratili sa oreolom evropskih prvaka, ali od tada je Drulović bio bez posla, dok su neki od igrača iz te selekcije, poput Aleksandra Mitrovića, već poodavno postali ''Orlovi''.

I konačno, u FSS su prošle nedelje odlučili da Ljubinku Druloviću konačno pruže priliku da se dokaže i na mestu selektora naše najbolje selekcije, što je on svakako zaslužio, bez obzira na oprečna mišljenja.

Drulović je u ponedeljak gostovao na SOS kanalu, u emisiji ''Total soker'', gde je najavio da pevanje himne više neće biti prepreka koja je u minulim kvalifikacijama odvojila Adema Ljajića od dresa A reprezentacije Srbije.

''Ja ću himnu sigurno pevati, igrači neće morati, ali verujem da će želeti. Najbitnije  je da se ekipa maksimalno trudi na terenu, a ne tokom pevanja himne'', jasan je Drulović i dodao da su Ljajiću vrata nacionalnog tima sada potpuno otvorena.

Govoreći o ostalim igračima na koje će računati u pomenutoj utakmici, Drulović je konstatovao da će uglavnom zvati igrače iz inostranstva, zbog dobre forme naših igrača, ali i duge pauze u domaćem šampionatu.


Ne propustite