Hoće li Bajko zadirkivati Pavićevića?

Autor: Miloš Marković
petak 31.01.2014.
14:55
Izvor: Sportske.net

Crnogorski fudbaler je danas promovisan kao novi fudbaler crvene zvezde, koga vrlo dobro pamti Boban Bajković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sava Pavićevića se sećate sigurno po nastupima za Vojvodinu i Hajduk iz Kule, ali navijači Crvene zvezde ga se posebno sećaju kao fudbalera kiparske Omonije.

Posebno se to odnosi na promašen penal u susretu sa crveno-belima, zbog čega novo pojačanje beogradskog tima može da očekuje i određena zadirkivanja od strane Zvezdinog golmana Bajkovića.

"Na kratko sam se samo video sa saigračima i golmanom Bajkovićem, i za sada još nije bilo "prozivanja", što siguran sam, ne znači da ih neće biti u narednom periodu.
", rekao je fudbaler koji se odmah našao na spisku fdubalera koje će trener Stojanović povesti na drugu fazu prriprema u Portorož.

Na spisku putnika nalaze se: Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Savo Pavićević, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ifeani Onjilo, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.

Crvena zvezda će u Sloveniji provesti dve nedelje, a tokom ovih 14 dana crveno-beli odigraće četiri kontrolna meča.

Pavićević očekuje da će se ekipa dobro spremiti za nastavak sezone i prvi meč koji se igra 23. februara protiv javora.

"Najvažnije je da se dobro uigramo za nastavak sezone. Što se mene konkretno tiče, poslednji zvanični meč sam odigrao pre šest dana i fizički sam potpuno spreman.", zaključio je Savo Pavićević, koji je pratio crveno-bele i dok je bio na Kipru.

Uveren je da Zvezda može do titule.

"Dok sam bio na Kipru, dosta sam pratio dešavanja u domaćoj ligi, i uveren sam da imamo tim za titulu. U nekoliko utakmica, Crvena zvezda nije imala ni sreće, dešavale su se izvesne oscilacije, međutim, siguran sam da će na proleće sve biti mnogo bolje po nas.", zaključio je on.

U prilogu vam je i penal serija o kojoj je bilo reči, Pavićevićev promašaj je na 3:20.

Ne propustite