Hoće li kiša pokvariti Zvezdino slavlje?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.05.2014.
12:01
Izvor: Sportske.net

U Ljutice Bogdana uveliko teku pripreme za šampionsko slavlje koje će uslediti ukoliko izabranici Slaviše Stojanovića savladaju OFK Beograd, ali najavljene vremenske (ne)prilike ne idu na ruku crveno-belima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U fudbalskom klubu Crvena zvezda sve je spremno za proslavu šampionske titule na koju se u Ljutice Bogdana čekalo skoro sedam godina.

Ukoliko izabranici Slaviše Stojanovića upišu trijumf nad OFK Beogradom u okviru 29. kola Jelen Superlige, na "Marakani" će biti proslavljena titula uz, u Zvezdi se nadaju, pune tribine.

Nije tajna da je Zvezda već isplanirala i proslavu u "open top" autobusu ali ono što bi moglo da pokvari slavlje jesu vremenske (ne)prilike koje se najavljuju za četvrtak.

Meteorolozi javljaju da će u četvrtak biti neuobičajeno hladno za ovo doba godine uz svega sedam do deset stepeni celzijusa i obilne padavine koje se najavljuju.

Vremenski uslovi koji su najavljeni ne idu na ruku fudbalerima ali ni navijačima od kojih se očekuje da napune tribine našeg najvećeg stadiona.

Ukoliko kiša bude protivnik crveno-bele porodice navijači će se naći na testu jer će po provali oblaka morati da dođu na "Marakanu" kako bi proslavili tek drugu titulu Crvene zvezde od osamostaljenja Srbije.

Ne propustite