Hoće li Radnički ''pokoriti'' i Zadar? (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2013.
11:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaši kragujevačkog Radničkog gostovanjem u Zadru otvaraju 24. kolo regionalne ABA lige. Nova pobeda ekipe Miroslava Nikolića označila bi još jedan veliki, možda i presudan korak ka plasmanu na F4.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Posle serije pobeda u regionalnoj ligi, Kragujevčani su stigli nadomak plasmana na završni turnir. Ipak, teoretski još uvek nije sve gotovo, ali bi u slučaju trijumfa večeras u Zadru, slika postala mnogo jasnija.

Ono što je za ekipu Radničkog važno jeste činjenica da kako sezona odmiče igraju sve bolje, a obzirom da Zadrani tonu sve dublje na tabeli, uloga favorita pripada Kragujevčanima, bez obzira što je gostovanje u Zadru uvek imalo epitet ''vrućeg'' i neugodnog.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić respektuje rivala, ali očekuje još jednu dobru partiju svog tima.

''Zadar je košarkaška institucija i ovo je za nas veoma teško gostovanje, bez obzira što se oni bore za opstanak. NAši ciljevi su vezani za plasman na završni turnir, ali još ništa nije gotovo. Poslednja tri kola mogu da dovedu i do velikih promena'', opominje Nikolić.

Duel između Zadra i Radničkog igra se u subotu od 19 časova, dok u isto vreme Budućnost u Podgorici dočekuje ekipu Splita.

Ne propustite