Hoće li Robi u Olimpiju?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.08.2012.
20:59
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Posle iznenadnog odlaska Roberta Prosinečkog sa klupe Crvene zvezde, već se pojavljuju zainteresovani za njegove usluge. Slovenački mediji prenose da bi popularni Robi uskoro mogao da preuzme ljubljansku Olimpiju, gde je svojevremeno i igrao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nezadovoljavajuće partije ljubljanske ekipe na startu nove sezone pokrenule su spekulacije o smeni trenera Ermina Šiljka, a obzirom da je Robert Prosinečki ostao bez posla ove nedelje, u slovenačkim medijima se već pojavila iknformacija da bi doskorašnji trener Crvene zvezde mogao na klupu Olimpije.

Ukoliko se čelnici kluba zaista odluče za promenu na klupi, Prosinečki bi po svoj prilici bio prvi pik, obzirom na činjenicu da se nekadašnji vezista Crvene zvezde, a sada sportski direktor Olimpije Milenko Aćimović zalaže upravo za takav scenario.

Olimpija se, inače, posle prvih šest kola u šampionatu Slovenije nalazi tek na sedmom mestu od deset ekipa, sa po dve pobede, remija i poraza, odnosno osam osvojenih bodova.

Ljubljančani u nedelju gostuju Aluminiju, koji je vezao tri pobede i u slučaju novog neuspeha Olimpije, cela ova priča bi mogla da dobije na ubrzanju.

Prosinečkom ovo ne bi bila prva saradnja sa Ljubljančanima, obzirom da je 2002. godine igrao za Olimpiju i ima osvojen Kup sa tom ekipom.

Podsetimo, ovog leta Olimpija i Crvena zvezda su odigrali prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji, a trijumfovali su Ljubljančani sa 3:0.

Ne propustite