Hoće li se nastaviti "slobodni" pad Nišlija?

Autor: Boris Jovanović
subota 10.11.2012.
11:09
Izvor: Sportske.net

Radnički posle torpedovanja na "Karaburmi" i protiv Partizana pokušava da zaustavi kola koja su krenula nizbrdo. Ipak, u ovakvoj formi Sloboda teško da je prilika za vađenje...

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Nišlije su u lošoj formi, u poslednja dva meča su primili devet golova, ona početna euforija je prošlost, čeka ih teška borba za opstanak, samo šest bodova su iznad linije ispadanja.

"Neće nam biti lako u Užicu, Sloboda je u dobroj formi. Ipak, ne predajemo se, naglašava trener Ilić, čiji je tim u poslednja četiri kola osvojio mršava dva boda. Uz to nekoliko igrača je rovito, pa se sastav nije ni nazirao na jučerašnjem treningu.

Na drugoj strani Sloboda nije izgubila pet mečeva, na domaćem terenu su savladali Kuljane i "Građevinare", sa Vojvodinom su remizirali. Kao i obično, kako sezona odmiče igraju sve bolje.

"Probaćemo da pobedimo, ne treba smetnuti sa uma da je Radnički namučio Zvezdu u Beogradu", podseća trener Stamenković koji je ostao bez teže povređenog kapitena Pilipovića.

Ovi timovi su igrali u nižem rangu u ovom veku, Sloboda nikada nije dobro prolazila u Nišu, ali je pod firmom "Sevojno" u četiri meča na domaćem terenu, dva puta dobila Radnički, dok su dva meča završena nerešeno.

Duel na "Begluku" počinje u 13:30.

Ne propustite