Hoće li ''Tenk'' pomoći Zvezdi protiv Vojvodine?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.11.2013.
17:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Snažni vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević jedan je od trojice prvotimaca crveno-belih koji pauziraju zbog problema sa ligamentima kolena. Ipak, njegov povratak se očekuje i pre kraja jesenjeg dela sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aleksandar Kovačević je već počeo sa laganim treninzima, ali će tek kontrola za dve nedelje dati konačan odgovor može li trener Slaviša Stojanović da na njega računa za sam finiš jesenjeg dela sezone, odnosno za duele sa Vojvodinom u prvenstvu i u Kupu.

''Naravno da bih voleo da pomognem saigračima, međutim, povreda nije bezazlena i moram da budem oprezan. Ne bih da doživim sudbinu Darka Lazovića.

Za sada, oporavak teče po planu, štaviše ide sedam dana brže od očekivanog, međutim, tek nakon pregleda na magnetnoj rezonanci ću znati da li je za mene polusezona završena'',
izjavio je popularni ''Aca Tenk'', a prenosi zvanični sajt crveno-belih.

On ističe da mu je najviše žao što je propustio minuli večiti derbi, a kad je ostatak jesenjeg dela sezone u pitanju, veruje da će Zvezda, sa njim ili bez njega u timu, ostvariti sve pobede i završiti na liderskoj poziciji.



 

Ne propustite