Hoće li Vesterman igrati protiv Zvezde?

Autor: Beta Beta
subota 16.11.2013.
14:16
Izvor: Beta

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić u subotu nije mogao da novinarima da konkretan odgovor na to pitanje. Posle povrede protiv CSKA u Moskvi, francuski plejmejker tek treba da bude podvrgnut svim pregledima, ali bi u nedelju trebalo da se zna nešto

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Leo Vesterman još nije obavio sve lekarske preglede, a sutra bi trebalo da se zna prava priroda povrede, rekao je sportski direktor kluba Dragan Todorić.

"Još ne znamo ništa. Ima danas neke preglede i sutra ujutru će biti detaljno snimljeno, pa ćemo znati. Hodao je sam, malo je hramao, ali se nije žalio na bolove", rekao je Todorić agenciji Beta.

Vesterman se povredio u jučerašnjem porazu Partizana u Moskvi protiv CSKA, kada je u prvoj četvrtini sam pao držeći se za koleno. Nakon toga je izašao i nije se vraćao na teren.

Vesterman je prvi plejmejker Partizana i njegovo duže odsustvo bi se znatno osetilo u timu. Prošlosezonski starter Davis Bertans je krajem prošle sezone pokidao ligamente kolena i njegov povratak je najavljen tek za mart.

Ne propustite