Hoće li Zvezda (ot)kupiti Garida?

Autor: Miloš Marković
petak 12.04.2013.
10:58
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac iz Hondurasa je svojim odnosom prema igri i požrtvovanju za kratko vreme stekao naklonost rukovodstva i navijača Crvene zvezde. Hoće li i može li Zvezda da otkupi njegov ugovor?

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Luis Garido je u Crvenu zvezdu stigao tokom zimskog prelaznog roka kao pozajmljen igrač Olimpije iz Hondurasa.

Nakon što je ostavio snažan utisak već na samim pripremama u Antaliji, ovaj fudbaler je za kratko vreme izgradio poverenje i kod čelnika kluba i kod navijača, zahvaljujući svom odnosu prema crveno-belom dresu.

Ugovor o pozajmici koji ovaj fudbaler ima saCrvenom zvezdom poseduje i otkupnu klauzulu o kojoj se spekulisalo u javnosti.

Slaviša Kokeza otkriva da je u pitanju iznos od 400.000 evra.

Pitanje koje se postavlja je može li Zvezda, u skladu sa teškom finansijskom situacijom koja vlada u klubu, da otkupi ugovor ovog fudbalera.

„U razgovorima sa njegovim klubom dobili smo indikacije da bi ta cena mogla da bude i niža. Ako se odlučimo da ga angažujemo, mi ćemo poslati određenu ponudu koja sigurno neće biti 400.00 evra, na njima je da prihvate. Suma od 400 hiljada je granica gde oni moraju da ga puste, ako bismo im dali taj novac, Garido bi po klauzuli automatski postao igrač Crvene zvezde.“, rekao je za 'redstarbelgrade.info' potpredsednik kluba.

Ono što je Kokeza posebno istakao bila je i sama plata fudbalera iz Hondurasa.

„Svakako treba reći i to da Garido ima platu od 5.000 evra mesečno Ne znam da li u trenutnom igračkom kadru postoje tri igrača sa tako malom platom, da ne računam članove omladinske škole.“, ističe Kokeza.

Ne propustite