Hoće li Zvezda zadržati 'kvartet razočaranih'?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2013.
09:40
Izvor: Sportske.net

Zvezda je ponovo u situaciji da joj vreme ističe, ovog puta kad je u pitanju status četvorice fudbalera koji su podneli zahtev za raskid ugovora sa crveno-belima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, u pitanju su braća Slavoljub i Dragoljub Srnić, Srđan Mijailović i Aleksandar Pantić.

O njihovim zahtevima Arbitražna komisija će odlučivati nu sredu, dokle Zvezda ima rok da obavi nove razgovore sa pomenutim igračima i odgovori ih od ove namere.

U ovom trenutku, utisak je da braća Srnić nemaju nameru da odustanu od zahteva za raskidom ugovora, a potvrda toga je i da su okončali saradnju i sa svojim menadžerom, koji je bio za dogovor sa Zvezdom.

Što se tiče Pantića, situacija je znatno drugačija, sa njim je obavljen razgovor, rečeno mu je da se na njega ozbiljno računa u narednoj sezoni i bez obzira na priče o navodnom interesovanju Partizana, čini se da bi Pantić mogao da prihvati dogovor.

Nekako najviše neizvesnosti vlada oko Srđana Mijailovića. Svakako bi i njega očekivala znatno ozbiljnija uloga u sledećoj sezoni u timu Zvezde, a sada je na igraču da ili u to poveruje posle stavljanja u ''zapećak'' minulog proleća, ili da se okrene ponudama iz inostranstva, od kojih je najkonkretniji Kajzeri sa Robertom Prosinečkim na klupi.

Vremena dakle, nema mnogo, rasplet će po ovom pitanju uslediti veoma brzo...




Ne propustite