Hoćete li se večeras kladiti na crveni karton?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.07.2016.
18:16
Izvor: Sportske.net

Ako pogledate po tome ko sudi...

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Nikola Ricoli će večeras biti na centru u duelu između Francuske i Nemačke na EP. Polufinale koje su mnogi proglasili finalom pre finala će svakako biti napeto i puno tenzija.

Italijanskli arbitar je po pravilu zadužen za takve mečeve sudio je ovoj generaciji Nemačke utakmicu života, finale protiv Argentine na prošlom Mondijalu.

Tada nije isključio nikoga, ali je često posezao za crvenim kartonom prošle sezone u Seriiji A.

Naime, on je pokazao 10 crvenih kartona i apsolutni je rekorder u Italiji. Doduše, uglavnom ga delegiraju da sudi derbi mečeve koji su puni nervoze.

Ovo mu je četvrti meč na šampionatu, deli je pravdu Englezima i Rusima, zatim Portugalu i Austriji, kada je svirao penal koji je Ronaldo promašio.

Na ovom šampionatu u nokaut fazi bio je glavni sudija meča između Francuske i Republike Irske, i tada je pokazao crveni karton Šonu Dafiju zbog starta nad Grizmanom.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Thursday, 07.07.2016
18:39

Nemci su disciplinovani i retko prave glupe ispade za crveni karton, pogotovu kad su ovakvi mečevi u pitanju . Sa druge strane Francuzi su domaćini, a domaćinu se ne daje crveni tek tako. Dakle teško da se ovde može očekivati crveni karton.

avatar
violafan
Thursday, 07.07.2016
18:34

Navlacice za Francuze, imam osjecaj