Holanđani pišu - Persi dovodi Van Gala u Mančester!?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.03.2014.
15:38
Izvor: Sportske.net

Jedan od pouzdanih holandskih novinara danas je obelodanio vest da će Robin Van Persi pokušati da ubedi upravu Mančester Junajteda da na mestu šefa struke sedne Luj Van Gal ukoliko Dejvid Mojes napusti klupu tog tima.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Dejvidu Mojesu nije svejedno ove sezone, mediji često pominju njegove naslednike na klupi Mančester Junajteda zbog loših rezultata tog tima u Premijer ligi, a često pominjano ime je i Luj Van Gal, bivši trener Barselone.

Prema podacima koje ima Tijs Slegers, jedan od istaknutijih holandskih novinara, Robin Van Persi će pokušati da ubedi upravu Mančestera da dovede ovog stručnjaka na klupu tog tima ukoliko se otvori ta pozicija na kraju ove sezone.

Možda će posao za šefa struke Mančester Junajteda postati otvoren na kraju ove sezone, a ja vas uveravam da je Robin Van Persi razgovarao sa čelnicima Junajteda oko angažovanja Luja Van Gala, zbog činjenice da su njih dvojica jako bliski u nacionalnom timu Holandije.“, rekao je Slegers.

Van Persi obožava način na koji on tretira svoje igrače, ako i način na koji razmišlja kada je fudbalska filozofija u pitanju, tako da sam siguran da će Persi urgirati da ukoliko Mojes ode sa klupe Mančestera, na njegovo mesto sedne Van Gal.“, istakao je holandski novinar.


Ne propustite