Hrvat oduševljen Ekonomcem

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.08.2012.
15:20
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Hrvatski reprezentativac Jakov Grcić sjajno se uklopio u svoju novu ekipu i već sada je uveren da je napravio sjajan potez prelaskom u redove šampiona Srbije u futsalu.

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Fudbaleri Ekonomca obavljaju bazični deo priprema na Zlatiboru a ista baza poslužiće im za uigravanje ekipe pred početak domaćeg šampionata i iskušenja u LŠ.

Jakov Grcić stigao je u kragujevački klub po završetku prethodnog šampionata i već se odlično uklopio zahvaljujući pomoći koju su mu pružili saigrači i stručni štab.

"Sistem rada i treniranja su mi u početku pričinjavali određene probleme ali sam uz pomoć izvrsnih igrača vrlo brzo došao do toga da mogu maksimalno da odgovorim zahtevima trenera i stručnog štaba. Tri puta dnevno se trenira veoma naporno pa se kod svih oseća umor koji će polako prolaziti kako se bude primicalo kraju ovog ciklusa. Rajčević, Cvetanović i ostali mi pomažu da brže savladam način i stil igre kojim igra Ekonomac pa se nadam da ću se uskoro potpuno uklopiti u ekipu" rekao je Grcić.

Grcić je reprezentativac Hrvatske u malom fudbalu a na šampionatu Evrope bio je jedan od najboljih pojedinaca u svojoj nacionalnoj selekciji. To ga je preporučilo Ekonomcu o kojem je čuo mnogo lepih stvari ali je tek sada shvatio da se radi o klubu koji spada u red najboljih evropskih ekipa.

"Iako su mi svi govorili mnogo dobrih stvari o prvaku Srbije u fusalu, ipak ovo što doživljavam na ovim pripremama prevazilazi sva moja očekivanja. Fascinira me i to što sve službe u klubu besprekorno funkcionišu pa nemamo nikakvih problema oko ishrane, smeštaja, opreme, lekarske službe i ostalog. Sada sam siguran da sam došao u jedan visoko profesionalan tim koji po svi ovim parametrima pripada samom vrhu evropskog futsala" zaključio je Grcić.

Fudbaleri Ekonomca će po povratku sa Zlatibora pripreme nastaviti u Kragujevcu gde će odigrati i nekoliko prijateljskih mečeva kako bi stručni štab imao uvid u to na kom nivou se nalazi trenutna forma ekipe.

Ne propustite