Hrvati se molili za trijumf nad Srbijom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.03.2013.
13:30
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Hrvatske Igor Štimac i njegov pomoćnik Alen Bokšić posetili su Međugorje gde su se pomolili za trijumf nad reprezentacijom Srbije u kvalifikacijama za SP.

jutarnji.hr
jutarnji.hr

Povezane vesti

Manje od nedelju dana ostalo je do duela Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za SP u Brazilu a selektori uveliko pripremaju taktičke "začkoljice" kojima će se nadmudrivati na terenu stadiona "Maksimir".

Siniša Mihajlović danas je objavio spisak igrača na koje računa za duele sa Hrvatskom i Škotskom dok je njegov kolega Igor Štimac odlučio da mir potraži u Međugorju.

Svetilište koje je postalo popularno, i koje su posećivale mnoge poznate ličnosti, redovna je destinacija za Igora Štimca koji pred važne mečeve odlazi ne bili se pomolio za uspeh.

Pred meč sa Srbijom, Štimac je Međugorje posetio u društvu svog pomoćnika Alena Bokšića pa ostaje da se vidi hoće li molitva pomoći Hrvatima da osvoje sva tri boda protiv Srbije.

Naš selektor nije dolazio na ideju da poseti neki manastir ali je zato najavio da će igračima zabraniti seks dva dana pred utakmicu. Pripreme se očito razlikuju, ko će biti uspešniji, ostaje da se vidi.

Ne propustite