Hrvatski mediji: "Gde su karte za Srbiju!?"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.02.2013.
23:47
Izvor: Sportske.net

Hrvatska javnost danas je na sva zvona tražila odgovor od Fudbalskog saveza ko je odgovoran za katastrofalnu organizaciju prodaje ulaznica za meč sa Srbijom, i kako je moguće da je u prodaju pušteno samo 12.000 karata!

index.hr
index.hr

Povezane vesti

Mediji u Hrvatskoj danas su posebnu pažnju usmerili na katastrofalnu organizaciju prodaje ulaznica za predstojeći duel kvalifikacija za SP u Brazilu koji "Vatreni" igraju protiv reprezentacije Srbije u Zagrebu.

Komšijski mediji tvrde da je u prodaju pušteno samo 12.000 ulaznica iako je Fudbalski savez Hrvatske (HNS) kazao da će se u prodaji naći 24.000.

Ulaznice

Posebno su ogorčeni Slavonci koji su reprezentaciju jesenas ugostili kada je igrala protiv Velsa a Fudbalski savez je u Osijek "u znak zahvalnosti" poslao 256 karata za meč sa Srbijom, pišu hrvatski mediji.


Kolege iz Hrvatske postavile su pitanje kako je moguće da organizacija prodaje karata za najvažniji meč reprezentacije u kvalifikacijama bude tako loše obavljena a da se tvrdi kako je HNS temeljno pripremio teren za prodaju istih.

Naših navijača neće biti na "Maksimiru" krajem marta pa ne moramo previše da brinemo o onome što muči naše rivale i njihove navijače ali treba imati u vidu da će isti posao i naš Fudbalski savez sačekati na jesen pa bi već sada neke pouke mogle da budu izvučene.

Naravno, pod uslovom da Srbiji revanš sa Hrvatima bilo šta znači inače će FSS biti pošteđen "temeljne" organizacije za prodaju karata pošto bi u tom slučaju "Marakana" bila poluprazna.

Ne propustite