I Hadžibegić bi u Vošu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.04.2012.
22:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Danas su se pojavile informacije da na upražnjeno mesto trenera Vojvodine konkuriše i Faruk Hadžibegić, nekadašnji selektor BiH i trener brojnih francuskih klubova. U igri i Čeh Plišek?

football365.fr
football365.fr

Povezane vesti

Kao što se i očekivalo, posle ostavke trenera Dejana Vukićevića, uveliko traju medijske spekulacije o imenu njegovog potencijalnog naslednika.

Prema informacijama koje večeras prenosi portal novosti.rs, jedan od onih koji bi mogli da naslede bivšeg trenera Vojvodine jeste i Faruk Hadžibegić!

Neimenovani izvor je za novosti.rs potvrdio da je Hadžibegić sam izrazio želju da dođe u Novi Sad na pregovore, ali i da bi mogao da ima konkurenciju u Jiržiju Plišeku, češkom stručnjaku i bivšem treneru Sarajeva.

Pedesetpetogodišnji Hadžibegić je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, za koju je upisao 65 nastupa, a u trenerskoj karijeri je, osim uloge selektora BiH, uglavnom vodio francuske klubove - Sošo, Troa, Šamoni Nior, Dižon, Bastija, Arl-Avinjon. Jedan period proveo je i u Turskoj, gde je vodio ekipe Gazijantepa, Dijarbakira, Denizlija...

Tako se spisak potencijalnih kandidata proširio i na imena iz inostranstva, ali i dalje su ''u igri'' i srpski stručnjaci, aktuelni vd selektora  Radovan Ćurčić i bivši selektor Gane Milovan Rajevac, mada postoje informacije da on i dalje ima isključivo selektorske ambicije.

Ne propustite