I Jagodinci razmišljaju o ''gvinejskom Patu''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2013.
17:17
Izvor: Sportske.net, SEM

Fudbaler koji je na probi u Crvenoj zvezdi na pripremama u Sloveniji, u slučaju da ne zadovolji ukus trenera Slaviše Stojanovića, mogao bi da se nađe i u redovima Jagodine, ali i kijevskog Arsenala, koji su navodno takođe zainteresovani za njegove usluge.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Elhađ Osman Beri, koga nazivaju „Pato iz Gvineje“, nalazi se na pripremama Crvene zvezde u Sloveniji, a pravu priliku da se nametne treneru Stojanoviću imaće u duelu sa ukrajinskim Iličivecom.

21-godišnji Beri je član estonske Tameke, ali je prethodnu polusezonu proveo u grčkoj Kavali gde je na 19 utakmica postigao šest golova. Mladi napadač ima već i tri nastupa za nacionalni tim Gvineje.

Iako vicešampion Srbije ima prednost u odnosu na ostale klubove, za Berija postoji još zainteresovanih timova, a u redu iza crveno-belih stoje još i Jagodina i Arsenal iz Kijeva.

Jagodina je prvenstvo Srbije završila na četvrtom mestu i igraće u kvalfikacijama za Ligu Evrope, a rival će im biti ruski Rubin iz Kazanja. Arsenal je, sa druge strane, bio osmi i naredne sezone želeće da obezbedi plasman u Evropu.


Ne propustite