I Janković "kuburi" sa Sinišom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.03.2013.
15:54
Izvor: Sportske.net

Nakon konstatacije Vladimira Vermezovića da ga selektor Srbije ne konsultuje kada su igrači Partizana u pitanju oglasio se i trener Crvene zvezde koji je potvrdioono što je kolega iz Humske kazao o načinu rada Siniše Mihajlovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Partizana danas je priznao da ga Siniša Mihajlović ništa ne pita kada sastavlja reprezentativni spisak a kada planira da na njega uvrsti nekog od igrača kluba iz Humske.

Problem je nastao jer Marko Šćepović za klub neće igrati dve utakmice zbog povrede zadnje lože ali Miha planira da ga povede u Zagreb na kvalifikacioni meč sa Hrvatskom.

Da selektor "A" reprezentacije nema dobru komunikaciju sa kolegama iz klubova potvrdio je i Aleksandar Janković koji je imao priliku da se uveri u to još dok je vodio mladu reprezentaciju Srbije.

"Nismo se čuli ni kad sam bio selektor mlade reprezentacije. Čovek ima svoj sistem rada. Aktuelni selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić me je zvao da se konsultujemo, da me obavesti o svojim idejama i pita za mišljenje. Sa selektorom 'A' reprezentacije nemam tu vrstu komunikacije" kazao je trener Crvene zvezde za "Mondo.rs".

Janković je istakao da je kao selektor mlade reprezentacije uvek imao dobru komunikaciju sa trenerima klubova iz kojih je pozivao igrače ali da je Mihajlovićevo pravo da nikoga ništa ne pita.

"'Šef parade' je selektor 'A' reprezentacije i on određuje spisak na osnovu onoga što on vidi i kako on smatra da treba" konstatovao je Janković.

Ne propustite