I Krmpotić mlađi postao trener u OFK-u

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2013.
18:00
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Superligaš sa Karaburme potvrdio je da je Zlatko Krmpotić mlađi postavljen za novog trenera u mlađim kategorijama OFK Beograda. Sin aktuelnog šefa stručnog štaba ''Romantičara'' predvodiće sa klupe generaciju 2000. godišta.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Omladinska škola OFK Beograda postala je jača za Zlatka Krmpotića mlađeg, koji će ubuduće raditi kao trener generacije 2000. godišta fudbalera sa Karaburme.

Dvadesetsedmogodišnji trener je sin aktuelnog šefa stručnog štaba OFK Beograda, a na Karaburmu je doneo i značajno iskustvo koje je stekao u Crvenoj zvezdi.

"U Zvezdi sam radio dve godine i uspeo sa generacijom 2003 da budem prvi. Srećan sam što sam došao u OFK Beograd, gde me je dočekala porodična atmosfera, odlični uslovi i zahvalan sam svima na ukazanom poverenju, što mogu da radim u klubu koji je poznat po radu u omladinskoj školi'', izjavio je Zlatko Krmpotić mlađi.

On veruje da će na Karaburmi još više napredovati kao trener, ali i da će uz njega napredak ostvariti i fudbaleri koje bude trenirao.

''Bitno je napraviti dobar odnos sa decom, ali mišljenja sam da na svaku utakmicu moramo ići na pobedu'', zaključio je Krmpotić.

Ne propustite