I Kula će zasvetleti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.05.2012.
20:15
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Primarni cilj ovog proleća Kuljani su već ostvarili. Opstanak u Superligi je osiguran, a agilna uprava Hajduka već se okreće infrastrukturnim izazovima.

fkhajduk.rs

Povezane vesti

Na tu temu govorio je danas direktor kulskog superligaša Dragan Tadić, koji je kao prioritet istakao ugradnju reflektora, kako bi na stadionu u Kuli mogle da se igraju i utakmice u večernjim terminima.

''U saradnji sa opštinom Kula, Hajduk je aplicirao za dobijanje reflektora, a mi smo sve zadate uslove ispunili. Napravili smo kvalitetan i moderan projekat novih reflektora, obezbedili saglasnost opštine Kula i u budžetu za ovu godinu već su predviđena sredstva za postavljanje četiri stuba, takođe, obezbedili smo sredstva za uređenje već postojeće trafostanice koja se nalazi u krugu našeg stadiona. Dakle svi uslovi infrastrukturnog karktera su tu'', objašnjava Tadić.

Kao dodatni motiv da se što pre završi ovaj projekat Tadić navodi i vredan jubilej Hajduka.

 ''Hajduk ove godine slavi sto godina postojanja. Punih dvadeset godina smo u eliti. Koliko se još klubova može podičiti ovom činjenicom? Grad od 18.000 stanovnika na svakom meču ima preko 2000 gledalaca, po pitanju posete smo sedmi u eliti.

Zamislite tek, kako bi bilo igrati u noćnom terminu, pred punim tribinama i uz uvek korektnu Hajdukovu publiku? Obezbedili smo superligaški status, imamo volje, imamo i sredstava, želimo da unapredimo fudbal u Vojvodini. Ukoliko je cilj pomoći fudbalske centre, a Kula to svakako jeste, hajde da tu pomoć vidimo i na delu'', uverava Tadić. 

On podseća javnost i na to u kakvom stanju je aktuelna uprava zatekla stadion u Kuli.

''Kada smo došli u klub prošlog leta stadion je bio potpuno zapušten, mi smo ga preuredili, ulepšali, renovirali ložu, obezbedili sve priključke za struju, vodu, telefon, internet, postavili novi, elektronski semafor. 

Svakog dana planiramo da nastavimo sa našim projektom revitalizacije stadiona. Hajduk će iduću sezpnu dočekati sa novim toaletima, svlačionicama, proširenom upravnom zgradom. Mi smo obezbedili sva sredstva, pomoć i dozvole i za reflektore. Iskreno se nadam da će nadležni tu priliku prepoznati i dokazati da cene naš rad'',
zaključio je Tadić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.