I ''Mićko'' bi da se ''upiše''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.03.2012.
21:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezdin vezista objašnjava da mu je sada znatno lakše nego jesenas, pošto se vratio na svoju poziciju u veznom redu. Priželjkuje i da dobre igre ovog proleća uskoro kruniše i golom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi fudbaler Crvene zvezde ističe da će i ubuduće prihvatati svaku odluku trenera Prosinečkog kome ''duguje sve'', ali i priznaje da se na poziciji zadnjeg veznog oseća kao ''svoj na svome''.

''Ja sam ipak vezni igrač i na mojoj poziciji ipak mogu najviše da pružim. Zadovoljan sam svojim partijama, ulazim u formu, a pobeda nad Partizanom dodatno nam je povećala samopouzdanje'', konstatuje Mijailović.

Popularni ''Mićko'' je u mlađim kategorijama neretko umeo da se upiše i u strelce, pa se nada da bi nešto od golgeterskog umeća uskoro mogao da prikaže i u prvom timu.

''Bio bi red da postignem gol, a prilika bi možda mogla da se ukaže na Marakani kad gosti postave visok 'zid'. Često sam u zoni od 25 metara od protivničkog gola, pa bih zaista mogao da oprobam svoj šut'', poručuje Mijailović uz očekivanje da će Zvezda trofejno okončati aktuelnu sezonu.




Ne propustite