I Mladenovčani u fokusu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.02.2012.
17:06
Izvor: Beta

Mala sala Opštine Mladenovac je bila mala da primi sve koji su hteli da prisustvuju istorijskom činu. OFK Beograd i OFK Mladenovac su napravili poslovno - tehničku saradnju, koja će očigledno biti dobra podloga za budućnost. Radoslav DJordjević je na čelu

Povezane vesti

Mala sala Opštine Mladenovac je bila mala da primi sve koji su hteli da prisustvuju istorijskom činu. OFK Beograd i OFK Mladenovac su napravili poslovno - tehničku saradnju, koja će biti dobra podloga za budućnost.

Radoslav Đorđević je na čelu OFK Mladenovca: "Ovo je svakako velika korist za sve. čast nam je da se OFK Beogradom, velikim imenom našeg fudbala, koji nastavlja tradiciju BSK-a, kluba koji je bio najbolji u Kraljevini, napravimo saradnju."

Predsednik Momčilo Minić se zahvalio na dobrodošlici: "Očekujemo da napravimo dugoročnu saradnju, koja će biti dobra za obe strane. Oba kluba daju važnost mladjim kategorijama, a OFK Beograd je po tome poznat. Igrači koji su izašli iz naše škole igraju u najvećim evropskim klubovima i prenose slavu širom sveta. Sa Mladenovcem pravimo novu bazu, jer je klub koji ima odličnu organizacionu funcionalnost."

Slobodan Sekulić je direktor omladinske škole OFK Mladenovca: "Pokazaćemo na delu, kako se radi. Svi znamo kako to radi OFK Beograd, a fudbal je dostigao vrhunac, te mi ne želimo da gubimo više talente."

Branislav Jovanović, predsednik Opštine Mladenovac je napravio lep prijem: "Ovom saradnjom približavamo Mladenovac Beogradu. OFK Beograd je veliki klub i treba da nam bude uzor. Imamo velike ambicije i želimo da igramo u istoj ligi naredne godine."

Ne propustite