I Paločević ostaje u OFK-u!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.01.2014.
14:47
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Posle četvorice talentovanih fudbalera (Matović, Gajić, Dražić, Ostojić), još jedan OFK-ov biser odlučio je da produži ugovor sa 'Romantičarima''.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Podsetimo, pre samo dva dana na Karaburmi je obavljeno potpisivanje ugovora sjajnog kvarteta od koga u OFK Beogradu mnogo očekuju, a danas je taj kvartet praktično postao ''kvintet''.

Naime, i Aleksandar Paločević, talentovani vezista ''Romantičara'' odlučio je da ostane na Karaburmi i prihvatio ponudu ljudi iz kluba da produži ugovor sa OFK-om.

On je jesenas, a pogotovo u finišu prvog dela sezone skrenuo pažnju šire javnosti na sebe, zahvaljujući odličnim igrama, ali i važnim golovima za ''Romantičare'', u Kupu protiv Jedinstva, ili protiv Javora u Ivanjici gde je postigao prelep pogodak.

Posle dogovora sa klupskim rukovodstvom, a uoči puta u Antaliju, gde će ekipa Milana Milanovića nastaviti pripreme, Paločević je istakao koliko mu znači produžetak saradnje sa OFK-om.

''Srećan sam sto sam produžio saradnju sa svojim klubom, ovde sam punih šest godina. Hteo bih da se zahvalim svima u klubu na ukazanom poverenju i trudiću se da igram još bolje nego jesenas. Imamo velike ambicije i hoćemo da osvojimo kup, a to možemo učiniti samo ukoliko svi budemo pružali dobre partije'', istakao je Paločević, a prenosi zvanični klupski sajt.

On je naglasio da OFK Beograd ima veoma talentovanu generaciju igrača i veruje da će se to potvrditi već na proleće.

''Zadovoljan sam ekipom, krasi nas mladost, ubeđen sam da će se o nama tek pričati, mada smo i sada već dosta privukli pažnju. Strašno talentovana generacija OFK Beograda trenutno brani njegove boje!''
, poručio je Paločević.




Ne propustite