I Partizan pomaže Tijani

Autor: Beta Beta
sreda 03.04.2013.
11:19
Izvor: Beta

Humanitarnoj akciji za pomoć osmogidišnoj devojčici Tijani Ognjanović, kojoj je neophodna transplantacija srca priključio se i Partizan. Klub iz Humske najavio da će sav prihod od utakmice sa Vojvodinom biti namenjen pomoći maloj Tijani.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će sav prihod od ulaznica sa utakmice protiv Vojvodine, u 22. kolu Super lige Srbije, ići na račun za pomoć devojčici Tijani Ognjanović, kojoj je potrebna transplantacija srca.

Partizan se tako pridružio akciji "Za Tijanino novo srce".

"Osmogodišnja Tijana boluje od veoma retke bolesti srca i jedini spas joj je operacija, koja košta milion dolara. Vreme neumitno ističe, a do sada je uz pomoć dobrih ljudi i donacija, sakupljena odredjena suma novca", rekla je direktor marketinga Partizana Snežana Filipović.

"FK Partizan je odlučio da donira sav neto prihod sa utakmice Partizan – Vojvodina, koja se igra u nedelju 7. aprila od 19.00, kako bi maloj Tijani Ognjanović produžili i omogućili lepši život", dodala je ona.

Jedan od promotera ove humanutarne akcije Sergej Trifunović tim povodom je boravio u Partizanu, prisustvujući jednom od treninga crno-belih.

Ne propustite