I Pazarci u Antaliji

Autor: Beta Beta
nedelja 03.02.2013.
17:04
Izvor: Beta

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su u nedelju u Antaliju, gde će se u naredne dve nedelje pripremati za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Trener Slavenko Kuzeljević je na pripreme poveo i šestoricu igrača koji su se ekipi priključili neposredno pred polazak, kao i povratnika Rista Ristovića.

Novopazarcima su se, naime, krajem nedelje pridružili golman Marko Janković, igrači odbrane Ljuba Nenadić, Borislav Topić, Dejan Boljević i Marko Milić i ofanzivni vezni fudbaler Haris Redžepi.

"Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama, a bilo bi jos bolje da sam sve ove igrače imao od starta na raspolaganju. Nadam se, ipak, da će kroz kontrolne utakmice stvari doći na svoje mesto, što bi nas približilo željenom opstanku u eliti", rekao je Kuzeljević radiju Sto plus.

Trener Pazaraca, kome u stručnom štabu asistiraju Izet Ljajić, Dejan Dimić i Naser Halitović, u Antaliju je poveo i Vladana Djogatovića, Emira Lotinca, Miloša Markovića, Ibrahima Arifovića, Zorana Pešića i Aleksandra Vasiljevića.

U Turskoj će se pripremati i Miljan Mutavdžić, Branislav Stanić, Amar Rahmanović, Vladimir Vujović, Admir Kecap, Mladen Popović, Zoran Vujović, Suad Nokić, Edin Mujković, Sadin Smajović i Edin Selimović.

Novi Pazar posle polovine prvenstva zauzima 10. mesto u Super ligi Srbije sa 15 bodova.

Ne propustite