I Radaković otišao za Robijem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.08.2012.
19:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi trener Crvene zvezde Aleksandar Janković nije mogao da postigne dogovor o strategiji rada sa dosadašnjim kondicionim trenerom Radivojem Radakovićem, koji od danas tu funkciju više ne obavlja! Dobio je ponudu da pređe na drugo radno mesto, ali još nij

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dan uoči prve utakmice protiv Bordoa na Marakani, Crvena zvezda je ostala i bez kondicionog trenera. Radivoje Radaković, koji je tu ulogu obavljao u stručnom štabu Roberta Prosinečkog ne uklapa se u zamisli novog šefa struke Aleksandra Jankovića, pa je danas došlo do sporazumnog prekida saradnje.

Tu informaciju je u izjavi zvaničnom klupskom sajtu potvrdio i sam Radaković.

''Imam svoje metode, za koje verujem da su ispravne i jednostavno ne vidim sebe u novim zamislima vezanim za fizičku pripremu igrača. Jednostavno, razlikuje se od mog poimanja rada. Kao Zvezdaš, dajem punu podršku novom stručnom štabu i želim im da ostvare uspeh koji svi očekujemo'', poručio je Radaković.

On je dodao i da ni na koga iz kluba nije ljut, da je proveo lepe trenutke tokom rada sa igračima Crvene zvezde i tvrdi da je sa njima izgradio fenomenalan odnos.

''Moram dakažem  i ono što je Robert Prosinečki rekao prilikom odlaska, a to je da sam zaljubljen u momke koje smo trenirali, i bodriću ih isto onako kao i dok sam svakodnevno bio sa njima na terenu'', konstatovao je Radaković.

Međutim, sve ovo ne znači da Radaković napušta klub, pošto su mu čelnici Zvezde ponudili novi posao!

''Ostavljam mogućnost da ostanem na Marakani na drugoj funkciji, ali ne bih o tome pred ono što očekuje ekipu u narednih par dana. Ponuda je izuzetno vredna razmišljanja, razmatranja i nadasve zahvalnosti. Kada dobijete tako nešto u ovakvom trenutku, ne možete a da ne budete počastvovani i zadovoljni'', zaključio je sada već bivši kondicioni trener Crvene zvezde.




Ne propustite