I u Zvezdi jedva čekaju novu Vladu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2012.
16:29
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Iako je još u aprilu potpisan memorandum između Zvezde i Gasproma o proširenju saradnje, taj dokument još uvek nije pretočen u zvanični ugovor dve strane. Navodno se čeka formiranje nove Vlade Srbije...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda i Gasprom još uvek nisu potpisali ugovor o proširenju saradnje, a za sada još uvek nema jasnih nagoveštaja kada bi do toga moglo da dođe.

Kako prenosi portal redstarbelgrade.info, ruski partner pomno prati političku situaciju u Srbiji i navodno će tek kada bude formirana nova Vlada Srbije, krenuti u realizaciju dogovora sa čelnicima Zvezde i potpisivanje novog ugovora.

Memorandumom koji je potpisan još krajem aprila predviđeno je da Gasprom ubuduće značajno uveća novčana sredstva na koja u Zvezdi mogu da računaju na ime sponzorstva.

Spekuliše se da bi cifra mogla da bude čak i udvostručena u odnosu na dosadašnjih 2.2 miliona evra godišnje.

''Mi smo sa naše strane uradili sve, gospodin Kravčenko nam je to i potvrdio, rekao da je sve u redu, ali moramo da budemo svesni da i političko stanje u Srbiji diktira dinamiku određenih događaja. Investicija je odobrena u Rusiji i sada nam ostaje da čekamo realizaciju'', izjavio je nedavno predsednik Zvezde Vladan Lukić ovim pobvodom.




Ne propustite