I Vesterman stiže u ''Arenu'' na Bertansov povratnički debi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.03.2014.
22:41
Izvor: Sportske.net

S obzirom na odlaganje utakmice ABA lige protiv Solnoka, Davisu Bertansu će debitantski nastup ove sezone biti duel sa Makabijem u četvrtak u ''Areni'', u Top 16 fazi Evrolige. Toj utakmici će prisustvovati i povređeni plejmejker Leo Vesterman, koji opora

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

U samom finišu sezone u ABA ligi i pred početak ključnih borbi za plasman u Evroligu naredne sezone, Partizan polako kompletira redove.

Naravno, navijače crno-belih najviše raduje povratak oporavljenog Davisa Bertansa, koji će prvi put ove sezone zaigrati za Partizan u četvrtak, kada u ''Arenu'' stiže Makabi iz Tel Aviva.

Povratak sjajnog Letonca mogao bi da ima i ključni značaj u predstojećim mečevima, iako pred njega ne treba postavljati nekakve imperative, s obzirom da će mu sigurno trebati vremena da povrati nekadašnju formu.

A da atmosfera u ovom, najvažnijem delu sezone za crno-bele bude još bolja, pobrinuo se i Leo Vesterman, koji je završio prvu fazu oporavka od povrede ligamenata kolena i nastaviće je u Beogradu, pa će navijači crno-belih i njega moći da pozdrave u ''Areni''.

Kao i za kapitena Milosavljevića, za Vestermana je sezona završena, ali će i svojim prisustvom pružiti značajnu podršku svojim saigračima u borbi za nove trofeje i plasman u Evroligu.




Ne propustite