Ibrahim Gaj stiže u Radnički iz Niša!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.02.2014.
10:25
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Ibrahim Gaj dogovorio je saradnju do kraja tekuće sezone, uz opciju produžetka ugovora, sa superligašem iz Niša.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Senegalski internacionalac Ibrahim Gaj karijeru će nastaviti u ekipi Radničkog iz Niša. Prekaljeni defanzivac koji je jedno vreme sa velikim uspehom nastupao za Crvenu zvezdu dogovorio je saradnju na šest meseci sa superligašem iz grada na Nišavi.

Gaj bi trebalo da stigne u Niš u ponedeljak, 10. februara, kada će staviti potpis na ugovor do kraja tekuće sezone, koji će sadržati klauzulu o produžetku saradnje na još dve sezone, ukoliko Nišlije izbore plasman u Evropu.

"Sport" prenosi da je Senegalac dogovorio povratak u Srbiju nakon šest godina posredstvom menadžera Aleksandra Važića.

Ibrahim Gaj ima 35 godina i igra na poziciji štopera a karijeru je počeo u senegalskom Dakaru. Put ga je dalje nosio u još jedan dakarski klub, Duan, odakle se 2001. godine seli u Evropu, u ekipu sofijskog CSKA.

Nakon pet godina igranja u prestonici Bugarske na kratko odlazi u turski Samsun a 2006. godine stiže u Crvenu zvezdu za koju je osigrao 57 utakmica i postigao jedan gol.

Vrhunac karijere usledio je u periodu od 2009. do 2013. godine kada je branio boje belgijskog Lokerena za koji je odigrao 77 utakmica i postigao 7 golova.

U Radničkom iz Niša mogao bi da završi svoju karijeru a duel protiv svog nekadašnjeg kluba mogao bi da odigra 24. aprila kada Zvezda dočekuje Radnički u okviru 25. kola Jelen Superlige.

Ne propustite