Idealna prilika za pregovore...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.12.2012.
17:40
Izvor: Sportske.net

Uoči predstojeće utakmice poslednjeg kola Lige Evrope protiv Partizana, čelnici ruskog Rubina će se po svoj prilici zadržati nešto duže u Beogradu, jer osim u Humskoj, imaće i posla na Marakani...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

O interesovanju Rubina za vezistu Crvene zvezde Luku Milivojevića se u nekoliko navrata pisalo, kako u srpskim, tako i u ruskim medijima ove jeseni.

Za mladog reprezentativca Srbije jesenja sezona je završena minulog vikenda, a da li će se do početka priprema samo odmarati, ili će ga narednih dana čekati pregovori oko transfera u Rubin, trebalo bi da bude poznato već posle utakmice između Partizana i Rubina u četvrtak u Beogradu.

Ta utakmica i dolazak predstavnika ruske ekipe u Beograd ujedno je i idealna prilika da se njihovo interesovanje za Milivojevića konkretizuje.

Danas je ''Mondo'' preneo da bi ponuda Rubina bi mogla da se kreće oko tri, do tri i po miliona evra, a to je na nivou onoga što se i najavljivalo tokom jeseni.

Obzirom da tešku finansijsku situaciju u Crvenoj zvezdi, kao i najavu značajne  rekonstrukcije tima tokom zime, nije nerealno očekivati da mladi vezista zaista zaigra u ruskoj Premijer ligi.


Ne propustite