Ideja za osmomartovsku kupovinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2013.
20:20
Izvor: Sportske.net

Svi muškarci čija lepša polovina navija za Crvenu zvezdu a još uvek nisu odlučili šta bi mogli da joj poklone za osmi mart obradovaće se vešću da je FK Crvena zvezda spremila specijalan popust za dan žena pa će u crveno-belim buticima artikli biti sniženi

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Muškarci obično moraju da mole svoje devojke ili supruge da zajedno odu na stadion i odgledaju fudbalsku utakmicu ali ima i onih srećnijih koji pored sebe imaju osobe ženskog pola koje uživaju u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Ukoliko još uvek niste odlučili čime ćete obradovati svoju lepšu polovinu za osmi mart onda biste mogli da razmislite o sledećem.

FK Crvena zvezda spremila je specijalan popust od 30% na artikle u crveno-belom butiku pa biste lep poklon za svoju dragu osobu mogli da pronađete baš tamo. Popust se ne odnosi na artikle koji su već sniženi a neće biti moguće sabirati članske popuste.

Usput, možete da skoknete do blagajne "Marakane" koja će u petak raditi od 11 do 16 časova i kupite karte za duel sa Novim Pazarom pa da svoju dragu osbou u subotu odvedete na naš najveći stadiona na meč 18. kola JSL.

Cene karata za susret sa Novim Pazarom kreću se od 200 dinara (sever) do 400 dinara (zapad) pa sve u svemu možete biti originalni i svojoj devojci ili ženi priredite nešto nesvakidašnje.

Naravno, sve ovo može biti dobra ideja ukoliko vam devojka ili žena navija za Crvenu zvezdu, u suprotnom ne savetujemo vam da rizikujete da baš na dan žena okončate vezu ili brak.

Ne propustite